v.l.n.r. Susan Au, Faydim Ramshe en Cobie de Vos.

Mon

12

Feb

Maak kennis met het bestuur van Studio Camera

Studio Camera heeft een driekoppig bestuur dat bestaat uit Cobie de Vos (voorzitter), Faydim Ramshe en Susan Au.

Cobie de Vos

Cobie de Vos is directeur-bestuurder van LantarenVenster in Rotterdam. Eerder werkte zij freelance voor organisaties als Cultuur Innovatiefonds Provincie Utrecht, DePlaatsmaker en Theaterschool Utrecht en was zij directeur-bestuurder bij Het Huis Utrecht. Cobie heeft een groot netwerk in het landelijke en Utrechtse culturele veld.

Faydim Ramshe

Faydim Ramshe is afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie en is documentairemaker. In haar films stelt Faydim zichzelf als doel om een stem te geven aan kwetsbare groepen mensen. Op IDFA 2023 won Faydim de NPO Documentaire Talent Award. Faydim werkt tevens als filmcoach bij Common Frames, waar ze workshops film maken geeft aan jongere nieuwkomers. Eerder was Faydim redacteur bij de NTR.

Susan Au

Susan Au is illustrator, ondernemer en docent aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In de rol van sociaal docent en coach op de HKU ontwerpt Susan lesprogramma’s waarbij het verkennen van de omgeving centraal staat en samenwerking aangaan met partners uit de praktijk. Eerder werkte Susan voor het Grafisch Lyceum Utrecht.